Penkkarihulina valtaa taas kadut – osallistu ja ota kuva torstaina 

0

14

Torstaina keskustat täyttyvät jälleen juhlivista abiturienteista, kun penkinpainajaisjuhla tuo riemuitsevat opiskelijat yleisön eteen kuorma-autojen lavoilla.

Kunnallislehti on mukana torstain penkinpainajaishumussa. Seuraamme abiturienttien päivän viettoa ja raportoimme penkkareista verkkosivuillamme ja perjantain lehdessä.
Voit osallistua verkkojutun tekoon ja lähettää kuvia penkkariajoista Paimiosta, Kaarinasta tai muualta. Myös hauskat asukuvat penkkarijuhlijoista sopivat juttuun mukaan. Penkkariselfiet ja kaverikuvat ovat lisäksi tervetulleita.
Tarkoituksemme on kerätä hyväntuulisia kuvia eri puolilta maakuntaa.
Kuvat voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen lukijalta@kunnallislehti.fi. Voit myös merkitä kuvan sosiaalisessa mediassa #penkkarikuva2018.
Liitä mukaan tieto, missä kuva on otettu, mahdollisesti kuvassa olevien henkilöiden nimet ja kuvan ottajan nimi.
 Varmista kuvattavilta suostumus kuvan julkaisuun, jos kuva on muualta kuin yleisestä penkkariajosta.
Lisäksi torstai-iltana äänestetään maakunnan parhaasta penkkarilauseesta. Kisa käynnistyy torstaina iltapäivällä verkkosivuillamme. Lukijat voivat valita parhaan lauseen vaihtoehtojen joukosta.
Voittajalauseen keksinyt lukio ja sen abiturientit palkitaan kunniakirjalla.
Vuosi sitten Paimion lukion lause ”We will build a great wall between Sauvo and Paimio and we will have Sauvo pay for it” voitti yleisöäänestyksen. Lue juttu voittajasta täältä.
Kuvien keräämisessä ja penkkarilausekisassa ovat mukana kaikki TS-Yhtymän sanomalehdet.