Kokeile pipolätkää!

0

Paimion Haka järjestää Paimion seurakunnan kanssa matalan kynnyksen ”Pipolätkää” jäähallissa parin euron hintaan viikottain. Viime lauantaina ei harrastajia tullut paikalle, joten nyt Hakan puolesta toivotaan, että perheissä herättäisiin tähän mahdollisuuteen. Hanskat laitetaan naulaan vasta ellei kiinnostusta todellakaan löydy.
Pipolätkä on tarkoitettu noin 10-15-vuotiaille harrastajille, jotka eivät pelaa jääkiekkoa missään joukkueessa. Tasovaatimuksia ei ole, eli mukaan ovat tervetulleita niin pojat kuin tytötkin kunhan pysyvät pystyssä luistimilla. Vakuutuksesta kukin vastaa itse.
Ryhmän jääaika on lauantaisin kello 16-17. Harjoituksiin voi osallistua sitoumuksetta. Tapahtumia järjestetään alustavasti viikot 9-17. Paikalla on aina aikuinen ohjaaja Paimion Hakasta.
Pakolliset varusteet jäälle ovat luistimet, kypärä kasvosuojalla, maila, kaulasuoja sekä hanskat. Lisätietoa: https://www.paimionhaka.fi/jaakiekko/pipolatka/