Pyöreitä täyttävät naisjumppaajat juhlivat

0

Paimion ja Sauvon Naisvoimistelijat viettävät molemmat tänä vuonna merkkivuotta. Paimiolainen seura täyttää 90 ja sauvolainen 60 vuotta. Jumppajoukot lyövät hynttyyt yhteen viikon kuluttua sunnuntaina 6.5., ja järjestävät kaikille avoimen ja ilmaisen jumppapäivän Vistan koulun 1- ja 2- saleissa.
Tapahtuma alkaa kello 10.15, ja kansallisen Voimisteluliiton puheenjohtaja Kaisa Vikkula pitää avauspuheen puoli tuntia tämän jälkeen. Sitten alkaa jumppahetkien sarja, jossa mukana on steppiä, showtanssia, zumbaa, kehonpainotreeniä ja freegymiä. Ohjaajina on seurojen omia vetäjiä, mutta myös vierailevia tähtiä kuten esimerkiksi Santeri Hilli, joka esittelee HighRoller- putkirullausta., HighRollerilla hierotaan lihaksia omatoimisesti, avataan lihaskalvoja ja lihasjumeja samantyypisillä tekniikoilla kuin hieronnassa. Dance Studio Funkyn Jessi Rousku vetää tanssia ja Fit4:n Pertsa Ylä-Outinen stepin. Liikuntamahdollisuuksia on siis tarjolla ihan iltapäivään asti. Ilmoittautumisohjeet www.paimionnv.fi/ 150yhdessa