Rautakauppa sulki ovet Piikkiössä

0

Piikkiön Rauta ja LVI Oy asetettiin viime torstaina konkurssiin. Myymälän ovet suljettiin samantien.
Rautakaupan yrittäjä Arto Elo kertoo, että konkurssihakemuksen jätti verottaja. Yhtiö ei pystynyt neuvotteluista huolimatta määräajassa hoitamaan veroluonteisia maksujaan, käytännössä pääosin arvonlisäveromaksuja.
– Nyt on näin ja tunnelmat ovat apeat mutta helpottuneet. Asiakkaille haluamme viestiä kiitokset yhteistyöstä ja asiakkuuksista. Taantuma koetteli meitä ja koko rautakauppa-alaa kovasti ja isot toimijat jyräävät. Valitettavasti hyvä palvelu ei vain riitä, kun kyse on euroista.
Elo korostaa, että nyt katsotaan mitä tulevaisuus tuo, mutta työntekoa on tarkoitus jatkaa. Perheellä on kiinteistöalan yritys Raadelman Kiinteistö- ja ympäristöhuolto Ky, jonka toiminta jatkuu.