Vanhemmuuden viikko alkaa tänään

0

Tänään perjantaina käynnistyy Paimiossa vanhemmuuden viikko, jossa erilaisten tapahtumien juju on tarjota yhdessä tekemisen kautta vinkkejä hyvään vanhemmuuteen. Useinhan vanhemmuudessa tärkeää on se, että vanhemmilla ja lapsilla on riittävästi aikaa toisilleen ja yhdessä tekemisen kautta sitä aikaa usein löytyykin.
Vanhemmuuden viikko on järjestetty jo useana keväänä, ja Turun ympäristökunnissa järjestetään viikon 17 aikana monenlaista yhteistä tekemistä perheille. Niin kunnissa kuin seudullisesti järjestettävä tapahtumat ovat kaikille avoimia, ja suurin osa niistä myös maksuttomia.
Paimiossa viikko alkaa tänään perjantaina alakouluikäisten vesidiscolla Solinan uimahallissa. Tapahtumia on pitkin viikkoa ja niistä lisätietoa www.paimio.fi- sivustolla.
Huomenna lauantaina Lietohallilla on maksuton perhetapahtuma, jossa toimintaa on kello 11 alkaen. Perhetapahtuman ohjelmassa on mm. turvallisuustoimijoiden esittelyä, poniratsastusta, kuplafutista sekä seinäkiipeilyä. Lelujen vaihtopisteellä voi vaihtaa oman lelun toiseen. Kello 14 lavalle nousee lasten suosikki Mimi ja Kuku.