Hakan taloussotkusta ehdollinen vankeustuomio

1

Paimiolaisnainen tuomittiin torstaina Varsinais-Suomen Käräjäoikeudessa törkeästä kavalluksesta viiden kuukauden vankeusrangaistukseen. Rangaistus on ehdollinen.
Syytekirjelmän mukaan seuran rahastonhoitajana toiminut nainen kavalsi Paimion Haka ry:ltä varoja vuoden 2015 alusta lähtien aina heinäkuun puoleen väliin 2017 asti yhteensä noin 18 000 euron edestä. Paimion Haka ry:lle nainen tuomittiin korvaamaan rikoksesta aiheuttamastaan vahingosta vielä reilut 2100 euroa.
Oikeus piti tekoa törkeänä, koska tekijä käytti pitkähkön ajan hyväkseen vastuullista asemaansa ja teki kavalluksia toistuvasti.

Urheiluseura Hakan taloudenpidossa ilmenneet ongelmat tulivat huhuina julkisuuteen syksyllä 2017. Kunnallislehti uutisoi kavallusepäilyistä ensimmäisen kerran 10.10. 2017. Samoihin aikoihin käynnistyi poliisitutkinta muutamien yksityishenkilöiden tekemän rikosilmoituksen perusteella.

Lue lisää lehdestä 1.6.2018

 

1 KOMMENTTI

  1. Siinä saa lapset olla ylpeitä äidistään 😀 Toivottavasti hän löytää jostain keinon saada laillistakin rahaa.

Kommenttien lisääminen on estetty.