Kännikuskeja kiikkiin Piikkiössä

0

Moottoripyöräpoliisi pysäytti perjantaina kello 15.50 aikaan Piikkiön Lukkarintiellä henkilöauton, jonka kuljettaja puhalsi 1,79 promillea. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, ja hänet määrättiin ajokieltoon.
Lauantaiyönä kello 3 aikaan henkilöauto törmäsi Kaarinan Paraistentiellä liikennemerkkiin ja valotolppaan. Lähistöltä löytyi mies, jonka epäillään olleen auton kuljettaja. Hän puhalsi alkometriin 1,67 promillen lukeman. Mies vietiin Tyksiin verikokeisiin, jossa hän vastusteli kokeen ottamista. Poliisi laittoi hänelle käsiraudat toimenpiteen ajaksi. Miehen henkilöauto oli katsastamattomuuden vuoksi käyttökiellossa. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena, liikenneturvallisuuden vaarantamisena, ajoneuvorikkomuksena ja haitantekona virkamiehelle.