Lisää tapahtumia Paimion kirjastoon

0

Paimion kirjastosta halutaan erilaisten tapahtumien näyttämö. Tapahtumien avulla kirjastoon voidaan houkutella myös uusia asiakkaita, sellaisia jotka eivät nykyisin kirjastoa käytä.
Näillä perusteilla Paimion kaupunki on saanut 18 000 euron valtionavustuksen hankkeeseen nimeltä ”Kadonneen asiakkaan jäljillä, Paimion kaupunginkirjaston vaikuttavuuden parantaminen”. Avustus käytetään projektityöntekijän palkkaan, tapahtumien markkinointiin sekä esiintyjien palkkioihin ja matkakuluihin.
Samalla kun kirjastolle pyritään houkuttelemaan uutta asiakaskuntaa, tarkoitus on uudistaa koko sivistys- ja vapaa-aikapalveluiden tapa tuottaa ja markkinoida tapahtumia. Nykyisin kukin yksikkö järjestää tapahtumia erikseen, mutta jatkossa toivon mukaan voimat yhdistetään, jolloin päällekkäistä työtä vältetään ja toiminta on suunnitelmallista. Tarkoitus on, että tapahtumia järjestetään entistä enemmän nimenomaan kirjaston tiloissa.