Bar Mansikka avautuu Sauvoon

0

Sauvon entisen K-Extra Mansikan tiloihin avautuu heinäkuussa anniskeluravintola Bar Mansikka. Hankkeen takana ovat tilan vuokranneet sauvolaiset viljelijät Heli ja Erno Mikkola, jotka keksivät idean paikan perustamiseen alkuvuodesta.
– Ajatus lähti siitä, että halusimme Sauvoon anniskelupaikan, jossa olisi jokaiselle jotakin. Haluamme järjestää keikkoja, tapahtumia ja teemailtoja. Elämyksiä ja makunautintoja, Heli Mikkola tiivistää.
Bar Mansikka tulee olemaan rennon olohuoneen tyyppinen paikka, jota voi myös vuokrata yksityistilaisuuksiin.
– Vastaava puuttuu Sauvosta. Nyt kun Seuralakin on koulun käytössä, ei vastaavia isoja tiloja ole tarjolla, Mikkola jatkaa.
Bar Mansikka muistelee tyylillään entistä paikalla sijainnutta ruokakauppaa. Sen sisustuksessa käytetään kierrätysmateriaaleja sekä hauskoja yksityiskohtia.
– Ei ikinä tiedä, missä astiassa saa ranskalaisannoksensa. Se saattaa olla joka kerta jotain uutta, Heli Mikkola vihjaa.
Toukokuussa alkaneen tilan remontoinnissa ja sisustuksessa on hyödynnetty paikallisia ammattilaisia.
– Kiinteistön kunto on perustuksiltaan hyvä ja rakensimme pienen väliseinän takatilaa erottamaan. Pinnat maalataan ja sisäkatto siistitään. Entinen lattia säilyy ja seinien ja katon värimaailma sopivat yhteen sen kanssa. Lisäksi tilaan tulee esiintymislava, baaritiski, pöytiä ja tuoleja. Ruokaravintolaa tilasta ei ole tarkoitus tehdä keittiön puuttumisen takia, mutta ruoka voidaan tilata juhliin esimerkiksi pitopalvelusta. Kuitenkin snack-tyyppistä ruokaa tulee tarjolle.

Lue lisää 15.6.2018 lehdestä