Kaksi tonttia menossa kaupan Jokipuistossa

0
Jos tonttikauppa toteutuu, uudisrakennukset nousevat kuvassa olevan Sahurintie 1:n rajanaapureiksi.

Turkulainen Rakennusosakeyhtiö Mäkinen haluaa ostaa Paimion kaupungilta kaksi tonttia Jokipuiston rakentamattomalta alueelta. Tontit sijaitsevat joen kupeessa Sahurintien ja Sirkkelikujan välissä. Paimion kaupunginhallitus käsittelee asiaa kokouksessaan keskiviikkona 20.6. Rakennusliike on valmis maksamaan kahdesta tontista yhteensä 250 100 euroa.
Alustavassa kauppakirjassa mainitaan mahdollisten pilaantuneiden maiden osalta, että näytteiden otto kustannuksineen kuuluu ostajalle, mutta myyjä vastaa näytteiden tutkimuskustannuksista. Mikäli osoittautuu, että joltain osin pitoisuudet ylittävät raja-arvot siinä määrin, että maata joudutaan viemään käsittelylaitokseen, näistä aiheutuvista kustannuksista vastaa myyjä.