Videot: Pallo-Iirot oli tyly vieras MaPS:in juhlaottelussa – katso myös ennakkostudion kova vieraskattaus

0

Jalkapallohuuma on huipussa juuri käynnistyneiden MM-kisojen myötä. Myös paikallinen jalkapallokausi elää juhlaviikonloppua, sillä menestynyt ja perinteikäs Maskun Palloseura juhlii 30-vuotissynttäreitään.

Kuntsari striimasi Palloseuran juhlaottelun lauantaina. Kyseessä oli jalkapallon Kolmosen Kuukauden ottelu, jossa Masku kohtasi Pallo-Iirot Raumalta.
Raumalaiset olivat tylyjä vieraita Maskussa, sillä Pallo-Iirot voitti Maskun kahdella maalilla. Lopputulos oli 4-2.

Katso tästä tallenne matsistriimista.

 

Pallo-Iirojen maalintekijät olivat Eetu Kaipio (kaksi maalia), Emenike Uchenna Mbachu ja Topias Silvennoinen.
Maskun maalit teki Jari Oksanen.

 

Ennen ottelua nähtiin livenä MaPS-haastatteluja. Maskun Palloseuran juhliin saapui lauantaina nimekäs joukko urheiluvaikuttajia ja urheilijoita.
Ennakkostudiossa vieraana olivat Suomen U17-tyttöjen maajoukkueen MM-lopputurnaukseen vienyt valmentaja Marko Saloranta. Hänellä on takanaan 324 ottelua Maskun riveissä.

Lisäksi haastatteluun tuli NHL-jääkiekkoilija Mikko Rantanen. Colorado Avalanchea NHL:ssä edustava nuorukainen on pelannut koko junnujalkapallouransa Mapsin paidassa.
Roope ja Riku Riski ovat myös Maskun kasvatteja.

Paikalla oli myös Maskun Palloseuran puheenjohtaja Valtteri Roiha ja Suomen palloliiton Länsi-Suomen piirin piirijohtaja ja MaPS:n perustajajäsen Jouni Koivuniemi.

Katso tallenne ennakkostudiosta tästä.

 

Ottelustriimit toteutetaan yhteistyössä Pallopiirin kanssa. Ottelut selostaa Mikko Seppälä ja kommentaattorina on Iivari Hovi.

 

 

KOLMONEN 2018
Kuukauden ottelut suorana kuntsari.fi:ssä

    • To 19.7. klo 18.30 SC Wolves–TuWe
    • La 11.8. klo 15.00 FC Boda–SoVo
    • Su 9.9. klo 19.15 TPK–ToVe
    • La 6.10. klo 15.00 FC Inter2–FC Åland