Leena Pihlaja suuntaa valtakunnallisiin karaokekilpailuihin

0

Karunalainen Leena Pihlaja voitti toukokuun alussa järjestetyn Eläkeliiton Varsinais-Suomen piirin karaokemestarikilpailun yli 70-vuotiaiden sarjan. Kilpailussa hän edusti Eläkeliiton Sauvo-Karunan yhdistystä.

Voiton myötä hän myös lunasti paikan Eläkeliiton valtakunnalliseen loppukilpailuun, joka järjestetään lokakuussa Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Tuolla kilpailemassa on noin 80 laulajaa ympäri Suomen, mutta Pihlaja on kilpailemassa tosissaan.

– Aion treenata todella paljon. En nyt ihan joka päivä laula karaokea, mutta usein kuitenkin, hän kertoo.

Leena Pihlaja on innokas karaokelaulaja. Tälli-koira ei piittaa emäntänsä harrastuksesta, vaan luikkii pakoon kun Pihlaja alkaa laulaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää 19.06.2018 lehdestä