Veteraaniautot Sauvossa noin kello 16

0

Autobongarit ovat olleet tarkkoja ja saimme yhteydenottoja, joiden pohjalta mekin tarkennamme vielä Veteraanikuorma-autojen tämän päiväisen ajoreitin aikatauluja. Perillä Naantalissa pitäisi olla kuuden tietämissä, joten aikataulu on hiukan haastava, mutta ilmeisesti toteutettavissa.
Veteraaniautoilijoiden nettisivustolla on ilmoitettu aikataulusta tarkemmin, ja sieltä kannattaa sitä tarkastella. Mukaan lähtevät kuljettajat arvioivat, että jos halukkaat katsojat ovat Sauvon kirkonkylällä klo 16, niin silloin pitäisi ehtiä näkemään koko komea letka.
Autot kulkevat matkaa noin 30 auton letkoissa, joiden välissä on kymmenen minuuttia tyhjää. Sen takia aivan varmaa minuuttiaikataulua on hankala antaa. Ja katseltavaa pitäisi siis tällä aikataululla riittää sinne lähemmäs klo 17 asti.