Murtomiehiä liikkeellä Paimiossa

0

Omakotitaloon murtauduttiin Paimiossa Ylä-Vistalla viime sunnuntai-iltana. Kaikki korut ja paljon muuta tavaraa oli anastettu, ja kaikki paikat oli myllätty. Talon takaovi oli revitty auki sorkkaraudalla.
Murron kohteeksi joutuneet asukkaat kehottavat paimiolaisia pitämään omia ja naapureiden pihoja silmällä. Mitä ilmeisimmin tätä taloa oli tarkkailtu, koska murtautujat iskivät kun asukkaat piipahtivat naapuriin iltakahville.
Myös Neste K Paimioon yritettiin murtautua viime lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Neljä kaveria yritti sisään ensin liukuovista sorakkaraudan avulla, mutta eivät onnistuneet. Sen jälkeen he yrittivät sisään ikkunasta. Ulommainen lasi hajosi, mutta karkaistu sisälasi kesti sorkkaraudan iskut ja potkut. Kaveruksilla oli mukanaan isot Ikean kassit.
Neste K:n yrittäjän tietojen mukaan sama porukka oli yrittänyt samana yönä murtautua myös ainakin Liedon Tokmanniin.