Poliisi kaipaa edelleen vihjeitä Piia Ristikankareesta

0
Piia oli katoamisensa aikaan opiskelija.

Piia Ristikankareen katoaminen 30 vuotta sitten on noussut taas uudelleen poliisin aktiiviseen tutkintaan. Poliisi pyytää kaikkia tietoja asiasta sähköpostiosoitteeseen tku.krp@poliisi.fi. Poliisi toivoo, että mistä tahansa katoamiseen liittyvästä seikasta ilmoitetaan; pienimmätkin vihjeet voivat olla tärkeitä.
Ristikankareesta ei ole varmoja havaintoja sen jälkeen kun hän poistui kotoaan lokakuisena iltana.
Poliisi otti muutama viikko sitten haltuunsa Piialle kuuluneita meikkivälineitä, koska tutkijat haluavat määrittää Piian dna:n. MTV uutisoi keväällä, että Piian kotitalo Piikkiössä käytiin läpi ruumiskoirien kanssa.
Piikkiöläiset eivät ole koskaan unohtaneet tapausta, ja poliisi on saanut viime aikoinakin vihjeitä, joita nyt tutkitaan.
Poliisin aktivoituminen asiassa on aktivoinut myös sosiaalisen median keskustelupalstoja. Siellä väitetään, että Piian olisi nähty kulkevan Pontelan nuorisotalon ohi. Poliisi ei ole kuitenkaan löytänyt ketään, joka voisi vahvistaa tiedon. Pontelassa järjestettiin tuona iltana disko.