Video: SC Wolves repi huipputärkeät pisteet Kolmosen kuukauden ottelussa

0

Jalkapallon Kolmosen Kuukauden ottelussa oli tiukka alkuasetelma. Sekä kotijoukkue SC Wolves että vastustaja FC Boda olivat pudotusviivan alapuolella ja vaarassa tipahtaa sarjatasoa alemmas. Syyskauden peleistä olisi siis kummankin joukkueen revittävä voittoja, jotta jatko Kolmosessa voitaisiin turvata.

Paraisten Pajbackan nurmella perjantai-iltana pelatun pelin voitti ja huipputärkeät pisteet sai lopulta kotijoukkue SC Wolves. Wolves oli ennen illan matsia sarjajumbona.
Jami Virtanen siirsi kotijoukkueen johtoon toisen puoliajan keskivaiheilla. SC Wolvesin vahva hyökkäys päättyi Virtasen viimeistelyyn.
– Tosi paljon kaivattu (tätä voittoa), ei voi oikein sanoin kuvailla kuinka paljon, kertoi Wolvesin Niklas Aalto Mikko Seppälän haastattelussa matsin jälkeen.

Virtasen maali jäi ottelun ainoaksi.

Erilaisia rikkeitä tuli ensimmäisellä puoliskolla runsaasti. Kuukauden ottelun selostaja Mikko Seppälä laski yhteensä 20 vapaapotkua joukkueille. Se tarkoittaa, että reilun parin minuutin välein nähtiin kentällä vapaapotku. Vapaapotkut jakautuivat lähes tasan joukkueiden kesken.
Ensimmäisen puoliajan kiinnostavin tilanne oli, kun maalipörssin jaetulla kakkostilalle oleva FC Bodan Al-Shekhli Ahmed Majed Ahmed otettiin vaihtoon ja hänen tilalleen kentälle tuli Al-Musawi Yasser Taha Nema.
Boda sai lopussa kunnon paineen vastustajan puolelle, mutta tasoitusta ei kuitenkaan syntynyt.

TS näytti ottelun suorana lähetyksenä, ja se on katsottavissa videona pelin jälkeen. Ottelun selostaa Mikko ”Monska” Seppälä. Kommentaattorina on Akusti Salonen, sarjakärki Pallo-Iirojen päävalmentaja.
Kotijoukkue SC Wolves pelaa valkoisessa ja vierasjoukkue FC Boda puna-mustassa peliasussa.
Kuukauden otteluiden livestriimit ovat Länsi-Suomen pallopiirin ja TS-Yhtymän lehtien yhteistyötä.

Katso suorana myös seuraavat Kuukauden ottelut:

  • su 9.9. klo 19.15 TPK – TOV, Yläkenttä
  • la 6.10. klo 15.00 FC Inter2 – FC Åland, Yläkenttä