Koulunalku lähestyy- lahjoita reppu tarvitsevalle

0

Vapaaehtoisvoimin toimiva Hope ry kerää koulureppuja vähävaraisille lapsiperheille. Keräyksen tavoitteena on saada reppuja kaikenikäisille koululaisille. Syksyn lähestyessä repun merkitys on suuri, ja erityisesti nuorille sopivia reppuja kaivataan kipeästi.
Vuoden 2017 keräyksellä saatiin koulureput noin 300 lapselle ja nuorelle. Tänä vuonna tarve on vielä suurempi.
– Turun Hopen asiakasperheiden määrä on lisääntynyt tasaisesti jo usean vuoden ajan. Viime vuonna perheitä oli yhteensä noin 450 ja lapsia ja nuoria yli 1 000. Kesäkuuhun 2018 mennessä Hopen asiakkaaksi on kirjautunut jo noin 330 uutta perhettä, joissa on yhteensä noin 800 lasta ja nuorta, keräystä järjestävä Arja Heinonen kertoo.
Koulureppujen keräys Hansakorttelissa, Turussa Thaliatorilla elokuun loppuun asti.