Lähtisitkö mukaan Parkki-toimintaan, haaste jatkuu?

0

Olisiko nyt aika Paimion seurakunnan päättäjien ottaa koppi Parkki-haasteesta? Paimion kaupunginvaltuutetut olivat haastettuna keväällä ja vuorot jaettiin valtuustoryhmille suuruusjärjestyksessä valtuutettujen määrän mukaan, toiveena jokaiselle päivystyskerralle vähintään kaksi henkilöä /puolue. Parkki-toimintaa uhannut päivystäjäpula saatiin näin vältettyä ja nyt on toiveissa, että haaste toisi tekijöitä myös syksyyn. Onko siis nyt – seurakuntavaalien kynnyksellä – seurakunnan päättäjien vuoro?
Parkki-katupäivystysryhmä on siis Paimion seurakunnan ja kaupungin nuorisopalveluiden ensisijaisesti alle 18-vuotiaisiin nuoriin kohdistuvaa auttamistyötä. Toimintaa toteutetaan erilaisissa nuorten suosimissa oleskelu- ja kohtaamispaikoissa Vistalla (Mm. urheilukenttä, kirkkopuisto, Jokipuisto, Ankkalampi). Kierroksella ollaan siis siellä missä nuoretkin ja silloin kuin nuoretkin, eli lähinnä perjantai-iltaisin.
Parkkilaiset kohtaavat nuoria aktiivisesti tarjoten mahdollisuutta luottamukselliseen keskusteluun ja aikuiskontaktiin. Nuoria autetaan yksilöllisesti, kulloinkin mahdollisimman tarkoituksenmukaisella tavalla. Parkkiryhmä toimii vapaaehtoisuuden ja luottamuksellisuuden periaattein. Parkin tukipiste on Wanhalla seurakuntatalolla, Pyölintie 3.