Paimiolaiset seudun innokkaimpia lottoajia

0

Veikkauksen vuodesta 1970 saakka tarjoama Lotto on edelleen suomalaisten suosikkipeli. Sitä pelataan kaikissa Manner-Suomen kunnissa, niin verkossa kuin markettien, huoltamoiden, kauppojen kuin kioskien tiskeillä.
Varsinais-Suomessa Lottoa ja Eurojackpotia pelataan asukasmäärään suhteutettuna eniten Taivassalossa ja Kustavissa. Tilastojen valossa paimiolaiset pelaavat Lottoa sauvolaisia ja kaarinalaisia aktiivisemmin. Paimiolainen satsaa Lottoon 74 euroa asukasta kohden, kun Sauvossa luku on 66 euroa ja Kaarinassa 54.
Lähes 50 prosenttia suomalaisista Loton pelaajista antaa koneen arpoa rivinsä, mutta yhä edelleen useat pelaavat tutut suosikkinumeronsa. Tiettyjä rivejä pelataan kierroksesta toiseen erityisen paljon.Lotto perustuu puhtaasti sattumaan. Erilaisia rivejä on noin 18,6 miljoonaa ja jokainen niistä on yhtä todennäköinen. Suomen suurin yhdelle hengelle mennyt lottovoitto on 13,3 miljoonaa euroa. Se meni Lahteen vuonna 2014.