Poliisi on kesän mittaan tutkinut lisää Pia Ristikankareen katoamisillan tapahtumia

0

Murha ei vanhene koskaan. Poliisi sai keväällä ja keskikesällä uutta tietoa lähes 30 vuoden takaisista tapahtumista Piikkiön keskustassa ja Pontelassa. Tapahtumat ajoittuvat 15-vuotiaan piikkiöläisen  Piia Ristikankareen katoamisiltaan. Ristikankareen katoaminen on poliisin tiedostoissa edelleen selvittämätön juttu.
Poliisi selvittää nyt, löytyykö Pontelan väkivaltaiseen diskoiltaan tai Piikkiön keskustan tapahtumiin liittyen sellaisia havaintoja tai säikeitä, jotka voisivat tuoda lisävalaistusta Ristikankareen katoamiseen 7. lokakuuta 1988.
Ristikankareen tapausta tutkitaan murhana. Kadonnut asui vain noin puolen kilometrin etäisyydellä Pontelasta. Viimeinen varma havainto hänestä on kotioveltaan iltakahdeksan aikaan.
Poliisi on jo kesän aikana kuullut joitakin henkilöitä, jotka olivat kyseisenä perjantai-iltana Pontelassa tai sen läheisyydessä.
Kunnallislehden kolmen vuosikymmenen takainen uutinen Piia Ristikankareen katoamisillan 7.10.1988 tapahtumista Pontelassa kertoo, että paimiolaisten lukiolaisten järjestämät huvit Pontelassa jouduttiin keskeyttämään järjestyshäiriöiden vuoksi. ”Kahta nuorukaista pahoinpideltiin niin pahasti, että he joutuivat sairaalahoitoon”, kertoo lehti uutisensa kärjessä. Outo illanvietto kokosi seutukunnan nuoria laajasti, ja esimerkiksi paimiolaisia oli paikalla toistasataa.

Lue lisää 24.5.2018 lehdestä