Sauvossa ei uhkaa vesipula, mutta järkeä saa kulutuksessa käyttää

0

Sauvossa ei vesi ole loppumassa, ja keskustassa kiusannut vesirikkokin on korjattu ja vedentulo palautunut normaaliksi.
Kuntalaisten keskuudessa vesi on ollut pieni puheenaihe, koska kunnan nettisivuille laitettiin jo ennen vesirikkoa viesti, että tarpeetonta vedenkäyttöä on hyvä välttää. Tässä vedottiin siis vain kuntalaisten maalaisjärkeen kuivana kesänä. Tätä seurannut putkirikko keskustan alueella herätti huolen veden loppumisesta, mutta siitä ei ole kyse. Putkirikko korjattiin ja vesi on alun sameuden jäljiltä palautunut normaaliksi.
Kannaksen alueelle pumpataan nyt hiukan normaalia enemmän Mäntykankareen Vesi Oy:n vettä, mutta siinäkin todennäköisesti palataan normaalitilanteeseen ensi viikolla. Mäntykankareen vettä käytetään osin Kannaksella koko ajan ja se on ihan tavallisena puskurina muulloinkin.