Jokipuistotapahtumalle halutaan jatkoa

0
Jokipuistotapahtuma on saanut kiitosta ja sen toivotaan onnistuvan myös tulevina kesinä.

Paljon kiitelty, tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty kesätapahtuma Jokipuistossa saa jatkoa, mikäli Paimion kaupunginvaltuusto myöntää sen järjestämiseen määrärahan. Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta esittää, että vuoden 2019 talousarvioon ja vuosille 2020–2021 varattaisiin vuosittain 19 990 euron määräraha Jokipuiston tapahtuman toteuttamiseen.
Jotta tapahtumaa voitaisiin kehittää pitkäjänteisesti, on sen hakuprosessia lautakunnan mielestä syytä muokata. Niinpä tapahtuman järjestämisoikeus vuodelle 2019 aiotaan laittaa avoimeen hakuun jo tämän syksyn aikana.
Kaupunki edellyttää, että Jokipuisto-tapahtuma on kesäkuukausiin sijoittuva tapahtuma, jossa tarjotaan ohjelmaa kaikenikäisille. Tapahtumajärjestäjän valinnassa kaupunki painottaa erityisesti sisällön monipuolisuutta, pääsymaksuttoman tapahtuman osuutta, ohjelman soveltumista koko perheelle sekä suunnitelman realistisuutta.
Kuluvana vuonna Paimion kaupunki tuki Jokipuisto-kesätapahtumaa 20 000 eurolla. Tapahtuman järjesti Varsinais-Suomen Tapahtumapalvelut Oy, jonka tapahtumavastaavana toimii piikkiöläinen Toni Pyökäri.

Lue lisää 14.9.2018 lehdestä