Kaapeloinnit Saaren alueella samaan syssyyn

0

Sähkönjakeluyhtiö Caruna, teleoperaattorit Elisa, Lounea ja DNA sekä Paimion kaupunki toteuttavat yhdessä sähkö- ja televerkkojen sekä katuvalojen suunnittelun ja rakentamisen Paimiossa Saaren asuinalueen laajennuksessa. Verkkojen rakentaminen alkaa lokakuun aikana ja valmistuu 2018 loppuun mennessä.
Caruna vastasi hankinnasta, jolla alueelle kilpailutettiin yhteinen urakoitsija vastaamaan tele-, sähkö- ja katuvaloverkkojen rakentamisesta. Yhteishankintaa puolsi paitsi kustannus- ja aikasäästö, myös se, että rakentamisen työvaiheet voidaan toteuttaa kerralla valmiiksi, eikä kuoppia kaivella moneen kertaan. Käyttämällä yhteistä verkostourakoitsijaa myös urakoitsijan resurssit voidaan kohdistaa tehokkaammin. Verkostourakoitsijaksi on valittu Vertek Oy.