Kavalton tilan saunapalo sotki syksyn varauskalenterin

0

Kavalton tilan suurempi savusauna, Tuurun sauna paloi viime lauantaina käyttökelvottomaksi. Maanantain kuluessa selvisi, että palo syttyi todennäköisesti välikattoon kertyneistä palokaasuista, sillä vaikka saunaa oli lauantaina aamupäivällä lämmitetty, tulipesä oli jo sammunut.
Maanantaina Kavalton tilalla selviteltiin vakuutusasioita ja korjausten aikataulua. Yritystoiminnan kannalta ollaan haastavassa tilanteessa, sillä tulipalo sotki melkoisen määrän loppuvuoteen sovittuja tapahtuma- ja tilavarauksia. Sauna on ollut kovassa käytössä mm. pikkujoulujen aikaan.
– Katto siitä joudutaan ainakin kokonaan uusimaan, seinistä ei vielä ihan tiedä, että pystytäänkö niitä säilyttämään ja puhdistamaan esimerkiksi soodapuhalluksella, kertoo emäntä Taija Kavalto.
Hän oli maanantaita viettänyt selvitellet sovittuja asiakastilaisuuksia ja miettien korvaavia ratkaisuja. Hän kiittelee asiakkaiden ymmärrystä, sillä kaikkia sovittuja tilaisuuksia ei pystytä heillä järjestämään, koska kaikki muutkin tilat on jo varattu. Niinpä hän on yrittänyt auttaa asiakkaita löytämään muita vaihtoehtoja.