Kohti parempaa aamua viikko alkoi Paimion kirjastossa

0
Kirjastovirkailija Mervi Hakala otti mukavan asennon Paimion kirjaston väliaikaisessa rentoutushuoneessa. Huoneessa pääsee rauhoittumaan tunnin ajan rentouttavaa musiikkia kuunnellan mukavassa valaistuksessa.

Paimion kirjastolla vietetään tällä viikolla kohti parempaa aamua -teemaviikkoa. Viikko alkoi pehmeästi maanantaisella asahi -tunnilla. Tiistai-iltana rauhallinen teema jatkuu kello 16.30 starttaavassa ohjelmassa äänimaljarentoutuksella. Tilaisuudessa kuullaan myös sauvolaisen Elämys Ämmin yrittäjä Sanna Kataisen luento sekä aikuisten satuhetki.
– Tiistaisessa viikon päätapahtumassa äänimaljarentoutusta on tarjolla vartin mittaisina hetkinä rentoutushuoneessamme. Sanna Katajainen puolestaan kertoo, miten siirtyi kovasta bisnesmaailmasta omiin unelmiin. Unelmakartta on ollut hänelle tärkeä asia, josta hän on lähtenyt liikkeelle. Vastaavan kartan avulla askarrellaankin tilaisuudessa unelmien kirjanmerkki, kirjastovirkailija Mervi Hakala kertoo.
Omaan rentoutumiseen on lauantaihin asti varattavissa myös kirjaston tiloissa sijaitseva rentoutushuone, jossa voi kuunnella rauhoittavaa musiikkia, istua mukavilla säkkituoleilla ja katsella luontoaiheista videota. Huoneessa aika pysähtyy ja käyttäjä pääsee kokemaan totaalisen rentoutumisen.

Lue lisää 25.9.2018 lehdestä