Leijonanluola rakentuu taas Paimion kaupungintalolle

0

Paimiossa viime syksynä lanseerattu Leijonien luola toteutetaan uudelleen marraskuussa. Idea on tarjota yrityksille ja pääomasijoittajille tapaamispaikka, joka yhdistää sijoittajia ja yrittäjiä ideoineen. Leijonienluola järjestetään kaupungintalolla 22. marraskuuta.
Leijonien luola syntyi vuosi sitten elinkeinojohtaja Mika Ingin ideasta. Leijonien luola toimii niin, että pääomasijoittajat saavat kukin vuorollaan kaupungintalon auditoriossa puheenvuoron, jossa heidän on mahdollista esitellä omaa sijoitusideologiaansa ja kohderyhmiään. Yleisö ovat pääomasijoittajaa etsivät yritykset.
Viime syksyn tilaisuuteen osallistui 44 yritystä paikan päällä ja noin 120 katseli tapahtumaa live-streamin välityksellä.
Viime vuonna kun tapahtuma synnytettiin, kaupungin motiivina taustalla oli nostattaa Paimio sijoittajien ”kartalle”. Tukea ja kehittää kaupungin elinkeinoelämää. Ingin mukaan tavoite toteutui.