Oletko koskaan maistanut pastanttipuuroa? Nyt siihen on tilaisuus Paimiossa

0

Tällä viikolla vietetään ensimmäistä kertaa valtakunnallista Marttailuviikkoa, ja paimiolaiset marttayhdistykset – Paimion Martat ja Vistan Martat – järjestävät perjantaina yhteisen tapahtuman. Kampanjaviikon teemana on ”Arkiruoka on järkiruokaa”, ja paimiolaiset martat toteuttavat teemaa myymällä perinteistä pastanttipuuroa S-marketin aulassa. Tulot menevät hyväntekeväisyyteen Marttaliiton kautta.
Teemaviikon ideana on kannustaa kestäviin ruokavalintoihin ja vahvistaa ymmärrystä ruuan alkuperästä. Samalla tuodaan marttatoimintaa yhteisesti esille.
– Pastanttipuuroa ei ole muistaaksemme myyty Paimiossa moniin, moniin vuosiin. Nykyisten säädösten vuoksi me myymme sitä valmiissa rasioissa, Paimion Marttojen puheenjohtaja Anneli Sevón ja Vistan Marttojen puheenjohtaja Anneli Räikkönen kertovat.

Lue lisää 11.9.2018 lehdestä