PaiHa nousi takaisin Kolmoseen – selvä voitto

0
Pelaajat osoittivat kiitoksen kauden aikana saadusta tuesta kentän laidan katsojille.

Paimion Haka voitti kauden toiseksi viimeisellä kierroksella FC Eurajoen Paimiossa selvin lukemin 7-0. Ennen peliä oli tiedossa, että tasapeli tai voitto riittäisivät sarjavoittoon, sillä kärkipaikkaa tavoitellut naantalilainen VG-62 hävisi edellisillan pelinsä RaiFua vastaan.
Haka lähti lauantaina hakemaan voittoa sekä jatkoa tappiottomalle kaudelleen ja
ottelu oli PaiHan hallintaa. Kärkijoukkue näytti millä eväillä johto sarjassa oli saavutettu. Pallo pyöri koko ajan vieraiden puolustuspäässä ja kotijoukkue rakenteli lukuisia maalipaikkoja. Joukkueiden voimasuhteista kertoo paljon noin 15 paimiolaisille ottelun aikana osoitettua kulmapotkua.

Joukkueen kokeneempaa kaartiin kuulunut Juuso Jaakkola oli yhtä hymyä pelin päätteeksi.
– Oli upeaa nähdä kuinka pelaajamme kehittyivät kauden aikana. Koen olevani etuoikeutetussa asemassa saadessani olla osa joukkuetta, joka nosti Paimion Hakan takaisin Kolmoseen. Olemme tehneet koko kauden kovasti töitä nousun eteen.
Joukkueen lisäksi Jaakkola halusi myös osoittaa kiitokset kentän laidalle.

Lue lisää 18.9.2018 lehdestä