Raekuuro suisti tieltä eilen Paimion Pitkäportaassa

0

Kolme autoilijaa suistui tieltä Paimiossa Pitkäportaan kohdalla eilen maanantaina iltapäivällä. Ensimmäinen v.1982 syntynyt Helsingin suuntaan ajanut mies suistui autollaan tieltä siten, että auto kellistyi katolleen. Toinen, myös Helsingin suuntaan matkalla ollut, vuonna 1975 syntyneen miehen kuljettama auto suistui nurmialueelle. Kolmas autoilija, vuonna 1992 syntynyt mies oli matkalla kohti Turkua ja hänen kuljettama auto suistui tieltä ulos osuen kaiteeseen.

Kaikki autot jouduttiin hinaamaan pois paikalta vaurioiden takia. Kuljettajat selvisivät vammoitta. Kaikkia kolmea kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, koska he eivät sovittaneet nopeuttaan vallitsevaan keliin. Tapahtumapaikalla oli voimakas raekuuro.