Simeliuskin halajaa Sauvosta Kivirannan kannassa kansanedustajaksi

0

Keskustan Sauvon paikallisyhdistys esittää yksimielisesti sauvolaista kansanedustaja Esko Kivirantaa jatkokaudelle eduskuntaan. Talous- ja veropolitiikan sekä maa- ja metsätalouden asiantuntija Kiviranta on istunut eduskunnassa vuodesta 2003. Hän toimii tällä hetkellä muun muassa valtiovarainvaliokunnan verojaoston puheenjohtajana.
Uutena ehdokkaana paikallisyhdistys esittää kansanedustajaehdokkaaksi sauvolaista valtiotieteiden maisteri Satu Simeliusta. Kunta- ja koulutusalalla työskentelevä Simelius on Sauvon kunnanhallituksen puheenjohtaja ja maakuntavaltuuston jäsen. Lisäksi hän on toiminut muun muassa Keskustan puoluevaltuuston varapuheenjohtajana.
Keskustan eduskuntavaaliehdokkaat Varsinais-Suomessa nimetään virallisesti piirin syyskokouksessa 17. 11.
Sauvon Keskusta kokoontui ylimääräiseen kokoukseen torstaina 13. syyskuuta päättämään tulevien vaalien ehdokkaista.