Ehdota vuoden 2018 positiivisinta paimiolaista yrittäjää!

2

Paimion Yrittäjät ja Kunnallislehti etsivät yhdessä Paimion vuoden 2018 positiivisinta paikallista yrittäjää. Kisa järjestetään kaksiosaisena, eli nyt ensin voit ehdottaa mieleistäsi yrittäjää, ja näiden ehdotusten joukosta yhdistyksen ja lehden toimituksen edustaja poimivat sitten finalistit loppukilpailuun, joka julkistetaan Kunnallislehdessä 6.11.

Loppusuoralle etenevät yrittäjät esitellään tiiviisti lehdessä ja sitten kuka tahansa voi äänestää, joko postitse, sähköpostilla, Kuntsarin nettisivujen kautta, tai vaikka kiikuttamalla lapun toimitukseen tai Iskun talon postilaatikkoon. Lukuisat äänestystavat mahdollistavat laajan osallistumisen.

Lähetä ehdotuksesi yrittäjästä viimeistään keskiviikkona 31.10. iltaan mennessä, joko kommenttina suoraan yrittäjien puheenjohtaja Salla Axelinille, (p. 040 836 7118), päätoimittaja Taina Tukialle ( p. 050 62476) sähköpostitse toimitus@kunnallislehti.fi facebookissa Kuntsarin tai Paimion Yrittäjien ryhmässä tai vaikka hihasta nykäisemällä. Jokainen ehdotus otetaan huomioon kun finalisteja mietitään.

 

2 KOMMENTIT

  1. Paimion positiivisin, ystävällisin, ammattitaitoisin, luotettavin ja asiansatuntevin yrittävä on Vesa Thureson N.6

Kommenttien lisääminen on estetty.