Hakkiskodon laajennus on viivästynyt ja kutistunut

0

Sauvossa odotellaan yhä päiväkoti Hakkiskodon laajennusta. Sauvon kunnanhallitus kuuli tämän viikon kokouksessaan kunnan teknisen johtajan Taisto Nuutisen selvityksen päiväkoti Hakkiskodon laajennuksen tilanteesta.
Virkamiestyönä on selvitetty aikaisempaa esitystä huomattavasti suppeamman hankkeen kustannuksia ja huonetilajakoa. Uusi ehdotus on selvästi pienimuotoisempi kuin suunnittelutoimikunnan alkuperäinen esitys.
Sauvon kunnanhallitus oli maanantaina asiassa lähinnä kuuntelijan roolissa. Päiväkotihanketta on tarkoitus käsitellä tarkemmin vuoden 2019 talousarvion ja vuosien 2020–2021 taloussuunnitelman käsittelyn yhteydessä.
Sauvon kunnanvaltuusto teki jo 6. kesäkuuta 2016 periaatepäätöksen, jonka mukaan päiväkotihoitoa varten rakennetaan nykyisen Hakkiskodon jatkeeksi lisätilaa siten, että uudet tilat olisivat käytössä syyshoitokauden 2018 alusta lukien.
Näin ei kuitenkaan tapahtunut.

Lue lisää 12.10.2018 lehdestä