Hyvinvointivalmentaja Piia Koriseva julkaisi päiväkirjamaisen ohjeteoksen elämäntapamuutokseen

0

Paimiolainen personal trainer ja hyvinvointivalmentaja Piia Koriseva oli vuosi sitten lokakuussa pääkaupunkiseudulla pitämässä hyvinvointiluentoa, jonka jälkeen kaksi yleisössä ollutta naista tiedustelivat, miksei hän ollut vielä julkaissut kirjaa.
Koriseva olikin jo aiemmin pohtinut asiaa, mutta koki, että on olemassa jo paljon elämäntapamuutoksesta kertovaa kirjallisuutta. Ajatus jäi kuitenkin mietityttämään.
– Lopulta saunan lauteilla syntyi idea, että teenkin päiväkirjamaisen kirjan, Piia Koriseva kertoo.
Hän tarjosi ideaansa neljälle isolle kustantamolle, joista kaksi innostui ajatuksesta. Nyt vuotta myöhemmin Gummeruksen julkaisema 365 muutoksen päivää -kirja komeilee kovissa kansissa ja auttaa ihmisiä elämäntapamuutoksen pariin heidän omassa tahdissaan.

Lue lisää 23.10.2018 lehdestä