JHL lakkoilee Kaarinassa, muttei Paimiossa eikä Sauvossa

0

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry kohdistaa työtaistelutoimenpiteitä Kaarinaan. Paimiossa ja Sauvossa lakko ei näy torstaisen tiedon perusteella välttämättä mitenkään.
Kanta-Kaarinassa lakkovaikutukset kirpaisevat huomattavasti laajemmin. Koulut ja päiväkodit ovat avoinna, mutta ruokatarjoilua niissä ei pystytä järjestämään. Näihin toimipaikkoihin on kehotettu vanhempia varustamaan lapset omin eväin. Varhaiskasvatusjohtaja Päivi Kemppainen kertoo, että torstaina iltapäivällä valmistui koteihin lähetettävä ohjeistus, jota yksiköistä viestitään nyt vanhemmille.
Perheitä pyydetään huomioimaan, että eväät päivähoitoon tarvitaan koko päiväksi, ja suositus on, että ateriat pakataan lapsen reppuun aterioittain. Eväiden pitää säilyä huoneenlämmössä, eikä aterioita ole mahdollista lämmittää. Ruokailuvälineet tarvitaan myös ja ne on nimikoitava, kuten myös astiat.
Vanhan Piikkiön puolella olevia kouluja ja päiväkoteja lakko ei koske, ja niissä ruokailu järjestetään normaalisti.
Mikäli viikonlopun aikana tapahtuu JHL:n työtaistelutoimenpiteisiin liittyviä muutoksia, tilanne voi muuttua.

Lue lisää 19.10.2018 lehdestä