Jokilaakson muutto viivästyi

0

Hoivakoti Jokilaakson muutto uuteen Viljaskaan on viivästynyt. Uudet tilat ovat täysin käyttökunnossa ja muuton Viljaska-hoivakotiin piti tapahtua jo viime viikolla, mutta sitten ilmeni, että Valvira ei ollut vielä myöntänyt toiminnalle muuttolupaa. Monen asiakkaan huone Jokilaaksossa ehdittiin tavaroiden puolesta jo muuttaa uusiin tiloihin, ja potilas itse odottelee muuttoa nyt tyhjähkössä huoneessa Jokilaaksossa.
Hienoisena yllätyksenä muuton viivästyminen tuli käytännössä kaikille osapuolille, sillä muuttopäivät oli määritetty ja lupien odotettiin olevan ajoissa kunnossa. Niin Aluehallintoviraston kuin esim. kaupungin osalta lausunnot oli toimitettu aivan ajallaan eteenpäin, ja lupa oli laitettu ajoissa vireille. Viivästys Valviran käsittelyssä johtuu tiettävästi Valviran käsittelyaikojen yleisestä pidentymisestä.
– Tietoa uudesta muuttopäivästä ei ainakaan tänään (maanantaina) aamupäivälläkään ollut. Kyllä on hankalaa, kun hoitajat joutuvat kuljettamaan vanhusten tavaroita ja hoitotarvikkeita nyt uudesta tilasta takaisinpäin. Ja nyt siellä huoneessa ei ole muuta kuin sänky. Jos olisi tiennyt, niin olisi edes television voinut jättää ikkunalaudalle, tuumii eräs omainen.