Vistantielle tulossa jouluvalot – liikennevaloristeyksestä ylöspäin kaupunki antaa luvan ne laittaa

0

Monet vuodet niistä on puhuttu, ja nyt Paimion Vistantielle on luvassa jouluvalot. Toimeen ovat laittaneet yrittäjät, ja kaupungin edustajien kanssa ehdittiin jo katsastaa valomallejakin sillä idealla, että liikennevaloristeyskin olisi valaistu joka suuntaan.
Mutta vaikka kaupungin puolesta valaistus on mitä tervetullein, niin Varsinais-Suomen Ely-keskuksen kanta valoihin on vastakkainen, ja niinpä valot voidaan asentaa kaupungin luvalla vain katualueelle, eli Vistantielle liikennevaloristeyksestä ylöspäin.
Yrittäjien hallituksen ja kaupungin kesken on sovittu, että kaupunki toteuttaa valaistuksen, ja huolehtii jatkossa niiden ylläpidosta.
Jouluvalaistuksen rakentamiseen yrittäjäyhdistys hakee tukea yrityksiltä. Yhden lampun kustannus on luokkaa vajaat 400 euroa ja lähipäivinä kartoitetaan mukaan lähtevät yritykset.
Kadunvarren jouluvalot syttyvät joulumarkkinoilla 25.11.

Lue lisää 5.10.2018 lehdestä