Kokoomus joutuu vaihtamaan kaupunginhallituksen puheenjohtajan – Ilola menetti muiden ryhmien tuen

0

Paimion kaupunginhallituksen puheenjohtaja Timo Ilolan (kok) autokaupoista syntynyt poliittinen kohu ei ota laantuakseen. Paimion valtuustoryhmien neuvonpidon tuloksena Ilolan ei katsota voivan jatkaa hallituksen puheenjohtajana.
Valtuustoryhmistä keskusta, sosialidemokraatit, kristillisdemokraatit, vasemmistoliitto ja perussuomalaiset allekirjoittivat tiistai-iltana lausuman, jossa todetaan, että kaupunginhallituksen puheenjohtajan instituutio ei kestä sitä, että tehtävää hoitanut henkilö on toiminut kuten esiin tulleiden autokauppojen yhteydessä toimi, ja sitä kautta häneltä puuttuu tarvittava luottamus puheenjohtajan tehtävän hoitamiseen. Viesti kokoomusryhmälle on, että puheenjohtajuus on vaihdettava ryhmän sisällä ja takarajaksi on asetettu viimeistään valtuustokauden puoliväli, eli ensi toukokuu. Hallituspaikka Ilolalla voi muiden ryhmien puolesta säilyä.

Lue lisää 2.11.2018 lehdestä