Omaisuusrikosten määrä laski Kaarinassa

0

Poliisin tietojärjestelmä kertoo, että rikollisuus Kaarinassa on 20 prosentin laskussa. Omaisuusrikokset, huumausainerikokset sekä poliisin hälytystehtävät ovat laskeneet.
Etenkin moottorikulkuneuvojen käyttövarkaudet olivat vähentyneet Kaarinassa merkittävästi. Vuonna 2018 tammi-lokakuun aikana niitä sattui 9 tapausta, edellisvuoden 26 tapaukseen verrattuna. Samoin varkaudet olivat vähentyneet 157 tapaukseen vuodesta 2017, jolloin niitä oli yhteensä 224 tapausta. Ryöstöjä sattui yksi enemmän vuoden takaiseen ja petosrikokset kasvoivat. Niitä tehtailtiin 99 kappaletta, kun edellisvuonna vastaava luku oli 72.
Törkeitä asuntomurtoja sattui kahdeksan ja vapaa-ajan asuntoihin kohdistuvia murtoja kaksi. Moottoriajoneuvoihin tunkeuduttiin kymmenen kertaa ja liikkeisiin 15 kertaa. Muista varkauksia oli 37 tapausta.