Paimiossa vietetään ensi viikolla ehkäisevän päihdetyön viikkoa

0

Ensi viikolla 5.-9.11. Vietetään taas valtakunnallista Ehkäisevän Päihdetyön viikkoa. Viikko järjestetään 19. kerran, ja tänä vuonna teemana on nuoret ja nuuska.
– Viikon tarkoituksena on ehkäistä nuoria aloittamasta päihteiden käyttöä, vapaa-aikatoimen päällikkö Mia Lemberg sanoo.
– Viikko kohtaa nuoret monesta eri näkökulmasta, erilaisten luentojen ja näyttelyiden avuin. Nuoret itse ovat myös saaneet osallistua viikon ohjelman tekoon, kun Vistan Koulun tukioppilaat järjestävät Instagramissa nuorille visan päihteisiin liittyen.
Viikon ohjelmaan kuuluu esimerkiksi eri luokka-asteille suunnatut luennot, joita pidetään niin MLL:n kuin poliisinkin toimesta. Lemberg itse suosittelee kaikille avointa kokemusasiantuntijan Hanna-Leena Hurrin luentoa omasta päihdesairaudestaan.