Sauvosta Paimion seurakunnan valtuustoon viisi edustajaa

0
Kuvassa Piikkiön kirkko.

Paimion ja Sauvo-Karunan seurakunnat yhdistyvät vuodenvaihteessa. Yhdessä käydyissä seurakuntavaaleissa valittiin seurakuntaa johtamaan 27 valtuutettua, heistä viisi ( korjattu tieto 19.11. klo 11.41) tulee nyt Sauvosta. Uusia valtuutettuja on kahdeksan ja miehet ovat selkeässä vähemmistössä, sillä heitä tuli valituksi vain 9 eli kolmannes kaikista valtuutetuista.Valittujen valtuutettujen keski-ikä on 54 vuotta.

Ääniharavaksi nousi sauvolainen Jaakko Kivisaari. Hän on eläköitynyt lääkäri, joka työskenteli pitkät ajat Paimion-Sauvon terveyskeskuksessa ja on tehnyt pitkää uraa myös kuntapolitiikassa.

Piikkiöstä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän yhteiseen kirkkovaltuustoon nousivat Harri Lukander, Sinikka Tuomarila ja Kasper Kanervavuori. Vaaleissa valittiin myös Piikkiön seurakunnan oma seurakuntaneuvosto.

https://www.seurakuntavaalit.fi/tulokset/-/turnout/show/000087

Lue lisää 20.11.2018 lehdestä