Coca-Colan joulurekka tuo ruuhkia Turun keskustaan torstaina

0
Coca-Cola Joulurekan Suomen-kiertueen suosio on ylittänyt kaikki odotukset. Joulurekka on torstaina 20.12. Turussa, jossa Coca-Colan ystävät pääsevät ihailemaan sitä Yliopistonkadun Kauppatorilla klo 15–19. Kaupunkilaisten kannattaa varautua liikenneruuhkiin. 
Muiden kuin tapahtumaan osallistuvien on hyvä välttää vilkkaimpia liikenneväyliä Kauppatorin tuntumassa. Myös tapahtumaan osallistuvien kannattaa suosia julkista liikennettä ja jättää auto muille pysäköintipaikoille tai pysäköintitaloihin.
Coca-Cola Joulurekka kiertää Suomessa joulukuussa kymmenellä paikkakunnalla. Joulurekan joulutapahtumassa jaetaan ilmaisia juomia ja rekan luona voi ottaa itsestään kuvan sekä lahjoittaa nauttimansa Coca-Cola-tölkin pantin hyväntekeväisyyteen hauskassa kierrätysruletissa. Suomessa rekkaa on kerääntynyt monilla paikkakunnilla katsomaan useita tuhansia ihmisiä.
Miljoonat ihmiset eri puolilla maailmaa ovat 20 vuoden ajan kerääntyneet seuraamaan Coca-Cola Joulurekan matkaa ja osallistuneet sen mukanaan tuomaan joulutapahtumaan. Joulutapahtumasta on muodostunut lukemattomille ihmisille joulunodotuksen perinne. Coca-Colan valoja tuikkiva joulurekka on tullut tutuksi joulumainoksista 90-luvulta alkaen. Tänäkin vuonna joulurekat näkyvät televisiomainoksissa yli sadassa maassa.