Kaarina kasvaa kohisten, Paimio suhisten ja Sauvo sihisten

0

Tammi-lokakuun väestötilastot kertovat, että Kaarinan väkiluku on kasvanut 285 hengellä ja Paimion reilulla 70 hengellä. Turun väkiluku kasvoi samana aikana 1885 hengellä. Sauvon väkiluku kasvoi reilulla 10 hengellä.
Koko maan väestönlisäys oli reilut 8400 henkeä. Valtakunnallisesti katsottuna 62 kunnassa väkiluku kasvoi, kun taas peräti 249 kunnassa väkiluku laski.
Valtakunnan kasvukeskusten joukossa Turun seutu on neljäntenä. Helsingin väkiluku kasvoi tammi-lokakuussa yli viidellätuhannella hengellä, Vantaa reilulla 3700 hengellä ja Espoo reilulla 3400 hengellä. Tampereen väestö kasvoi reilut 3000 henkeä.
Suurten kaupunkiseutujen vetovoimaisuus on näkyvää. Kymmenessä maan suurimmassa seutukunnassa asuu 62,5 prosenttia väestöstä ja 20 suurimmassa seutukunnassa peräti 76,7 %.