Moderni joulujuhla Piikkiön yhtenäiskoulussa tarkoittaa tätä: isovanhemmat seuraavat koulutyötä

0
Helle Laaksonen ja kouluvaari Timo Saarikko pelasivat noppapeliä kakkosluokkalaisten Lotan ja Ronjan kanssa.

Piikkiön yhtenäiskoululla vietettiin perjantaina, maanantaina sekä tiistaina suuren suosion saanutta isovanhempien päivää. Koululla ei tänä vuonna järjestetä erillistä joulujuhlaa, mutta isovanhempien läsnäolo ilahdutti koululaisia sen sijaan.

Perjantaina koululla vierailivat 2.-ja 4.-luokkalaisten isovanhemmat ja maanantaina 1.- ja 3.-luokkalaisten ukit ja mummit. Tiistaina mukaan pääsevät 5.-9.-luokkalaisten isovanhemmat.
Perjantaina koululle saapuneet mummit ja ukit pääsivät mukaan lasten oppitunneille ja saivat nauttia esimerkiksi kuoron esityksestä. Ruokatunnilla heille oli järjestetty kahvila.
Opettaja Terhi Kivilammen tunnilla pelattiin matematiikankirjasta löytyvää noppapeliä ja suunnitelmissa oli myös valjastaa isovanhemmat avuksi hieman hitaasti etenevään virkkaustyöhön.
Isovanhempia oli saapunut Piikkiöön pitkänkin matkan takaa. Veeti Virtasen mummi Kaija Holmlund oli saapunut Vaasasta saakka vierailemaan lapsenlapsensa koulussa.
– Saavuin aivan tätä tilaisuutta varten. Huomaa, että kouluajat ovat muuttuneet minun vuosistani, 74-vuotias Holmlund kertoo.

Lue lisää 18.12.2018 lehdestä