Elisa vahvisti yhteyksiä

0

Elisa ilmoittaa vahvistaneensa 4G-verkon saatavuutta ja kapasiteettia eri puolilla Salon seutua, muun muassa Paimiossa ja Sauvossa. Alueilla on myös parannettu kiinteän verkon saatavuutta lisäämällä kuituyhteyksiä, jotka mahdollistavat Elisan markkinoinnin mukaan jopa gigan nopeudet kodin verkossa.
Loppuvuoden 2018 aikana Elisa on laajentanut 4G-verkkoa ja parantanut kapasiteettia Paimiossa Kriivarissa ja Kalevalla, Kaarinassa Koroisissa ja Sauvossa mm. Köyhäkaupungin alueella. Kuituyhteyksien laajennukset väitetään takaavan asiakkaille entistäkin sujuvammat ja paremmat yhteydet, jotka eivät hidastelisi edes ruuhka-aikoina.
Elisa markkinoi olevansa myös 5G:n edelläkävijä, ja 4G-verkkoa on vahvistettu 5G-valmiuksilla muun muassa Turussa. 5G-verkon pitäisi kymmenkertaistaa verkon nopeuden.