Kiekkoseura otti kovan voiton Kiekko-67:sta – ensi sunnuntaina juhlitaan kiekkoilun merkeissä

0
Aku Kallion suoritus jäällä viime lauantaina oli mainio.

Länsirannikon IV-divisioonassa pelattiin viime lauantaina jännittävä kierros, kun Paimion Kiekkoseuraa vastaan luisteli sarjakärki Kiekko-67. Revanssiksi kääntynyt ottelu alkoi turkulaiskomennossa ja Kiekko-67 teki nopealla tahdilla kolme maalia.
Alusta asti peli oli kuumahko, ja katsojille se tarjosi maalikimaraa. Alun tappioasemista Kiekkoseura nousi kovaan taistoon tilanteesta 2-6.
Kolmannessa erässä nähtiin kova taistelu, kun PKS puolusti tiiviisti ja viimeisenä lukkona Aleksi Eriksson torjui jokaisen mahdollisen ja muutaman mahdottomankin tilanteen. PKS voitti lopulta lukemin 8-6. Kyseessä oli Kiekko-67:n ensimmäinen tappio tällä kaudella, viimeksi joukkue oli hävinnyt sarjaottelun lokakuussa 2017. Paimiolaisille tämä on näyttö siitä, että kevään tullessa joukkue voi voittaa kenet vain.
Kovassa kunnossa oleva PKS-edustus jäällä taas sunnuntaina 27.1.kello 15 juhlaottelussa, kun Paimion jäähallissa pelataan tuolloin Paimion Kiekkoseuran edustusjoukkueen ja turkulaisen HC Mean Machinen välinen IV-divisioonakamppailu. Pelissä kotijoukkue PKS saa riveihinsä suomalaiset jääkiekkolegendat Timo Nummelinin, Petteri Nummelinin ja Marko Jantusen. Kyseessä on 90 vuotta täyttävän suomalaisen jääkiekon juhlaottelu, jota PKS vuorollaan isännöi.
Jotta kiekkoilta olisi varmasti täysipainoinen, tuo kaukaloon tähtiloistoa ja ryminää myös paimiolainen kahden SM-kullan mies Marko Mäkinen. Hän pelaa tuolloin ensimmäisen ottelunsa PKS:ssä, jonka tuki- ja taustajoukkoihin hän on alusta saakka kuulunut. Mäkinen on ollut uuttera myös edellä mainitun tähtikaartin värväämisessä juhlaottelun ajaksi keltapunaiseen PKS-paitaan.
Lippuja myy M-Market Paimio ja tapahtuman lipputuloilla tuetaan nuorten ennaltaehkäisevää päihdetyötä.

Lue lisää 22.1.2019 lehdestä