Paimion johtoryhmäläiset TET-jaksolla itselle oudoissa hommissa

0
Kaupunginjohtaja Jari Jussinmäki lähti toimistolta purkuhommiin.

Paimion kaupungin johtoryhmä vieraili perjantaina paikallisissa työpaikoissa tutustumassa kohteiden arkeen ja antamassa oman panoksensa päivän tehtäviin. Seitsenhenkinen johtoryhmä jakautui Paimion kotihoitoon, Paltanpuistoon sekä senioripäivätoimintaan, kunnossapitoon, Jokelan kouluun ja iltapäiväkerhoon, kirjastoon, teknisiin- ja ympäristöpalveluihin sekä Ala-Vistan ja Lempilän päiväkotiin.
– Olemme aiemminkin tutustuneet työpaikkoihin, mutta ei koskaan koko porukalla, kaupunginjohtaja Jari Jussinmäki kertoi samalla kun irrotti vanhan aikuiskoulutuskeskuksen työmaalla sijaitsevaa sisäikkunaa. Kaupunki remontoi entisen PAKK:in tiloja Navixin toimistotiloiksi Tapiolan päiväkodin laajennuksen takia.
Aamulla seitsemältä alkanut työpäivä rakennustyömaalla oli sujunut hyvin ja tuonut vaihtelua toimistotiloissa istumiselle. Enää kaksi ikkunaa oli jäljellä ja päivän 24 ikkunan poistourakan jälkeen työ läheni loppua.
Viidettä kertaa ”Tet-harjoittelussa” ollut Jussinmäki kertoi aiempina vuosina siivonneensa koulukeskuksella, työskennelleensä lukion keittiössä, vanhainkodissa sekä kotihoidossa.
– Teemme täyden työvuoron kohteissa. On mielekästä viettää poikkeava työpäivä ja samalla nähdä, missä olosuhteissa ja työssä ympäri kaupunki ollaan.
Paperitöitä ja pöytien raivausta
– Valitettavasti täytyy tunnustaa, että olen huono kirjaston käyttäjä. Tämä oli myös syynä Tet-paikan valintaan. Halusin tutustua kirjaston antimiin paremmin, kertoili puolestaan Paimion tekninen johtaja Markku Kylén.

Lisää printtilehdessä 15.1. 2019