Paimion Jokipuiston leikkimaailma hahmottuu hiljaksiin

0

Kaupungin lähivuosien investointisuunnitelman mukaan aluetta toteutettaisiin vaiheittain. Aloitus olisi ensi vuonna, jos rahoitus varmistuu. Leikkipuistoon tarvitaan yhteensä puoli miljoonaa euroa.
Leikkipuistoalueesta käytetään toistaiseksi työnimeä ”Jokipuiston leikkimaailma”. Tehdyssä kuntalaiskyselyssä kaupunki sai kymmenittäin ehdotuksia uuden leikkipuiston nimeksi: Jokipuiston Muksula, Jokifun, Leikkijokipuisto, Jokihelmi, Jokkis, JokiPuistoLa, Kahdensillanpuisto, Sahurinpuisto, Leikkiranta, Saharannanpuisto eli Sahara, Riverpark….
Eri ikäisille lapsille suunniteltu alue on kooltaan noin hehtaari. Rantakaista ja saari mukaan luettuna alueen koko on noin 1,5 hehtaaria.
Yleissuunnitelmassa alueelle on esitetty oleskelualueita, huvimajoja, pieni esitysalue, näköalatasanne, Pumptrack-alue, keinualueita, vaijeriliuku, liukumäkiä, kiipeilytelineet, monitoimikeskus ja vesipuro riippusiltoineen. Huoltorakennukseen tulisi varastotilaa, vesipiste, vessat ja kioskitila.