Maailman suuri Marttailta oli Sauvossakin

0

Valtakunnallista ”Maailman suurinta Martta-iltaa” vietettiin 31. tammikuuta eri yhdistyksissä ympäri Suomea. Sauvon Marttojen paikallisliitto oli kutsunut yhteiseen juhlaan myös Paimion ja Kemiön Marttayhdistykset. Bar Mansikan tiloissa vietettyyn juhlaan saapui lähes sata vierasta.
Illan ohjelma oli kaikissa Suomen Martta-illoissa sama, tervetuliaispuheesta kakkureseptiin. Sauvon Ruonan Marttojen puheenjohtaja Anna-Maija Immaisi luki tervetuliaispuheen, jossa toivotettiin vieraat tervetulleeksi maailman suurimpaan Martta-iltaan. Mustikkainen tervetuliaismalja kohotettiin yhdessä juhlaväen kanssa.
Illan aikana paikalla olleet yhdistykset kertoivat omasta toiminnastaan, ja kuten Immaisin puheestakin tuli ilmi, Martat ovat toiminnallinen ja voimallinen yhteisö. Toimeen tartutaan ja uusia asioita opitaan.