Marjaniemi taas kunnanhallituksen pohdittavana

0
Marjaniemen tulevaisuus on sauvolaisten päättäjien käsissä.

Paimiolaisten ja sauvolaisten leiri- ja virkistysalue Marjaniemi on tarkastelun kohteena taas ensi viikolla, kun Sauvon kunnanhallitus pohtii miten asiassa edetään. Alueen kaavoituksessa esitettiin Marjaniemen leirikeskuksen alueen kupeeseen muutamia rakennustontteja ja Paimion kaupunki on todennut, että sen mielestä rakentaminen estäisi alueen leirikäyttöä. Paimion kaupunki on Marjaniemen alueen vuokralainen, sopimus on päättymässä 2020.
Kunnanjohtaja Seppo Allenin mukaan edelleen on avoinna säilytetäänkö alue nykymuodossaan niin, että se toimii siis leiri- ja virkistysalueena, vai jatketaanko kaavoitusta. Keskusteluja asiasta ollaan valmiita käymään myös Paimiota kuunnellen.

Alkuperäisessä nettiuutisessa kerrattiin alueen maankäytöstä aiemmin esitettyjä vaihtoehtoja ihan vain viitteellisesti, mutta ne eivät ole enää pohdinnassa ( korjaus edelliseen to 7.2. julkaistuun uutiseen).