Katso video: Paimion abit lähtivät matkaan

0

Paimion lukion abiturientit viettivät penkkareita iloisissa merkeissä torstaina. Kuorma-autojen teksteissä muisteltiin tänä vuonna esimerkisi edesmenneitä tähtiä, kuten Olli Lindholmia ja Matti Nykästä. Puvuissa nähtiin esimerkiksi kristillisiä vaikutteita, pehmoisia eläinhahmoja ja tuulahdus itänaapurista

Paimion lukion abiturientit viettivät penkkareita torstaina hyvässä talvisäässä. Tänä vuonna autojen kylkiä koristavat penkkarilauseet olivat saaneet inspiraationsa opiskelijoiden arjesta muun muassa Netflixin inspiroimana. Myös edesmenneitä tähtiä muisteltiin. ”Se on ihan fifty-sixty miten meidän käy”, luki eräässä kyltissä viitaten Matti Nykäsen kuuluisaan lausahdukseen. ”Lähdettiin kuin Olli Lindholm – legendoina” viittaa taas lukion päättymiseen.

Abiturienttien hypättyä kuorma-autojen kyytiin he suuntasivat heittelemään karkkeja Vistalle, Hanhijoelle ja Kriivariin. Kaiken juhlinnan jälkeen abiturienteilla alkaa lukuloma. Se päättyy 12.3., jolloin ylioppilaskokeet alkavat äidinkielen kokeella.

Tänään illalla kakkosluokalaiset tanssivat vanhojen tanssit Vistan koulun salissa.

Lue lisää 15.2.2019 ehdestä